En kvindes beretning

Det er onsdag, den dag på ugen hvor vi i skjul mødes, for at udleve hinandens nærvær og begær.

Som altid møder du mig med dybe øjne og et smil der smelter mig. Jeg mærker en voldsom gensynsglæde og et begær der bruser gennem min krop. Jeg ved at i dag skal jeg være din og jeg elsker det! I dag skal jeg ikke kun nøjes med sms’er eller en opringning på grund af afsavn. I dag mærker jeg dine intense kys, ser dine øjne der æder mig, smager dig, dufter dig og er til stede i vores verden af magi.

Jeg har iført mig de frække bundløse perle trusser du har givet mig og jeg mærker hvordan hver enkelt perle kæler for min klitoris hver gang jeg bevæger mig. Du ænser det hurtigt og jeg ser at det fanger din liderlighed. Det er frækt. Spillet og legen er i gang.

Vi aftaler at spise lidt mad sammen, inden vi kaster os dyrisk over hinanden og parkerer derfor bilen tæt på en restaurant. Da du griber min hånd, sitrer det gennem min krop og allerede nu løber safterne så småt ud mig. Perlene glider ihærdigt frem og tilbage og fordeler saften i hele min varme fisse, der venter lysten på din frække tunge og pik der altid tar’ mig til himlen.

Under måltidet mødes vores blikke flere gange og vi fryser hinanden fast i begæret mellem os. Åhr du er så forbandet fræk når du nærmest ser igennem mig og får hele min krop til at skælve, alene bare ved et øjekast.

Som altid er dialogen mellem os berigende. fyldt med humor, omsorg, åbenhed og frihed.

Vi afslutter måltidet, du betaler og tar’ mig igen i hånden. Jeg brænder indeni. Dit vilde hår, smukke øjne, frække harmoniske krop, din stemme og din ihærdighed efter mig, …….Jeg må ha’ dig snart!!!!

Vi sætter os ind i bilen igen. Jeg ved ikke hvor vi skal hen. Du kører din hånd op og ned af mit lår og af og til strejfer du mine hævede skamlæber, der pulser under stoffet på mine jeans. Mine brystvorter stritter, jeg har gåsehud, safterne drypper og jeg må bide mig i læben mange gange for at kunne blive i stemningen. Din berøring er altid så eksplosiv og min krop er nærmest på overarbejde når du leger med den.

Du parkerer bilen foran et hotel, smiler og kysser mig. Årh dine læber brænder mod mine og jeg sukker dybt.

Jeg er overrasket og følger med dig til indgangen. vi går ind og du spør’ mig om jeg vil ha’ noget at drikke. Jeg kan stort set ikke svare, min rus er startet . Du smiler igen og vi bevæger os ned mod værelse 126, der er vores magiske rum for i aften.

Vi pjatter lidt som vi plejer, men inden længe mødes vi igen i kys og hed tungeleg.Vi smager  på hinanden som vilde dyr kaster sig over råt kød. Du hiver min trøje af imens du kysser mig og er over min krop. Så flår du dit eget tøj af og jeg hjælper dig på vej. Din smukke krop kommer til syne og slår mig i gulvet. Jeg mærker liderlighed, forelskelse, begær…..det hele kommer brusende. Du har mig som ingen anden nogensinde.

Som altid fortæller du mig at jeg har smukke øjne, inden du forlader mig og går på toilettet.

Jeg ligger mig på maven på sengen. Du har allerede åbnet mine bukser og stukket hånden ned til de frække perler og min sultne hævede klitoris, der nærmest søgte din finger. Nu mangler du bare synet  af gaven, så jeg hiver forsigtigt bukserne ned over lænden, så de sorte blonder og de første perler kommer til syne…..resten må du selv pakke ud.

Du vender tilbage og kaster dig ned til min røv. “MMMMMMM FRÆKT”, udbryder du og hiver mine jeans langsomt ned over mine spændte balder. Jeg vipper min røv op så du nemmere kan komme til.

Du kysser min røv og stønner” Hold kæft hvor pisse frækt skat”  Du fortæller mig hvordan synet af perlerne mellem mine skamlæber tænder dig og du hiver dem forsigtigt frem og tilbage. Jeg bliver mere og mere pirret og du kører to fingre forsigtig hen over mine skamlæber. Min krop spjætter og jeg stønner. Du fortæller mig igen hvordan du nyder synet og stikker en finger ind i mig. Jeg er i ekstase og da du tager din frække tunge med i legen, smelter jeg heeelt. Fuck du er den frækkeste mand ever og du er så sanselig og detaljeret så jeg nærmest får åndenød.  Du leger og pirrer mig et stykke tid inden du hiver mig mere op på knæ og lader din stive pik glide forbi de våde perler og ind i min varme sammentrukkede skede der lukker sig sulten om din pik. Du knepper mig hårdt fra start af og griber mig i håret. Vi skriger og brøler som dyr og af og til klasker du mine balder hårdt og bestemt. Det er frækt og du er super god til at tilpasse slagene med dine rytmiske stød oppe i mig. Jeg kan ikke få nok og knepper dig igen med røven, så vi rigtig kan mærke hinanden .

“AAAAAAAAARH”, lyder det bag mig, og du pulser din varme sæd op i mig. …Du er så meget mand når du kommer og jeg tænder så vildt på det.

Vi kommer os lidt og kysser inden de næste mange runder af vild sex og leg fylder rummet i 3 timer. Vi har stort set ingen pauser og selv om jeg er øm, kan jeg ikke få nok af din pik den aften. Jeg rider den, smager den og du knepper mig, slikker mig gang på gang til orgasme og får mig til at sprøjte så vildt ud over din hånd adskillige gange.

Da jeg kører hjem den nat , må jeg holde ind et par gange og lukke øjnene. Du sidder så voldsomt i mit indre og jeg kan ikke gi’ slip. Jeg hiver trusserne op af min taske, lader måneskæret ramme perlerne der stadigvæk er våde og glinser i mørket. Jeg kysser dem, smiler og kører hjem i tåger…..

Tak for dig!

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.