En fræk afslutning

Jeg var igen i klub med en skøn elsker. Vi nyder begge klublivet og at involvere flere i legen, hvilket vi også gjorde denne aften.

Vi mødtes og gik for os selv om varmede lidt op- der var gået alt for længe siden sidst. Efter lige at have mærket hinanden igen – fandt vi et blind fold frem og gik hen til gyngen. jeg blev lagt tilrette der og fik blidfoldet på. Min elsker hviskede stille i mit øre hvilken typer der kiggede, og om jeg kunne tænke mig en af dem? Særligt var der en ung flot fyr – eller det fik jeg at vide han var – så ham aldrig – en sort meget veludrustet mand. Han blev inviteret med i legen – og jo han havde en stor pik – det kunne jeg tydeligt mærke. Et par andre fik også lov til at lege med – uden min elsker på nogen måde blev glemt – han og jeg sluttede legen i gyngen.

Det var nu tid til lidt at drikke og en tur rundt i klubben.

Efter leg, med hinanden – skulle vi lige en tur rundt for at se om der skete noget – egentlig på vej hjem.

Vi så et par, hvor kvinden blev kneppet bagfra af en ung spændstig gut – flot at se – vi stod og betragtede – min elsker stod bag mig og kælede for mig – og passe på de meget nærgående pikke. Den unge gut trak sig væk fra kvinden – en flot rank pik – hmmm tænke jeg synd ikke lige at kæle lidt for den – hev ud efter den og gav ham et blow job – han var meget tændt og ret hurtigt kom han i store mængder ud over mig. – Hvor fedt – og vi grinede lidt sammen og tørrede hinanden af – så godt som muligt. Kvinden i sengen var i gang med an ny gut – min elsker og jeg lagde os op ved siden af og kvinden og jeg legede lidt med hinanden.

Hun spurgte om hendes mand måtte være med til at slikke mig – og slevfølgelig da – så det gjorde de – mens min elsker nu tog kvinden bagfra. Woow – for en afslutning på en i forvejen vellykket aften.

Hvad mon sker næste gang?

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.