Eksplosionen!

Jeg lagde mig i sengen med spændings sommerfugle i maven, mens jeg nøje betragtede ham tage tøjet af. Det var som et syn for guderne. Selvom vi har været sammen i over 5 år, så er jeg stadig tiltrukket af ham, og bare synet af hans halv nøgne krop får mig til at blive våd..

Så der lå vi arm i arm og kælede, kyssede og lod fingrene vandre ned af hinandens kroppe..

Der gik ikke mange minutter før jeg måtte have en smagsprøve.. Jeg blev bare nødt til det.. Så kravlede målrettet ned mod hans pik og tog den i munden, lod min tunge lege med skaftet og pikhovedet.. Slikkede og sutte og kunne høre hans små nydelses suk. I love it!

Jeg stoppede… Og lagde mig tilbage med et smil på læben…

Jeg ved jeg var ond.. Ond på den gode måde..

Der gik ikke længe før han skulle straffe mig og gøre gengæld.. Hans tunge begyndte at lege med min klit.. Han spredte mine skamlæber og slikkede mig blidt og pirrende, mens en finger begyndte at lege med mit røvhul.. Kunne ikke sige andet end ”Du er ond!”… Han grinte… og sagde frækt.. ”Ikke mere ond end dig, men du får ikke lov at komme nu”… Jeg havde lyst til at presse hans hoved ned mod min våde fisse.. Lyst til at tvinge ham til at slikke videre… Jeg havde lyst til at skrige indtil han lod mig komme.. Men nej, han havde andre planer, og jeg lod ham bestemme…

Først kom den sorte vibrator frem, som vibrerede mod min klit.. Og 2 sekunder før jeg var ved at eksplodere, stoppede han… Kiggede på mig med et
frækt blik.. Det frække blik jeg har elsket og nydt i 5 år… Det frække blik, der bare sige ”Tøs, du har ingen ide om hvad der venter dig”.

Han fandt spekulumet frem, og indførte den i min våde fisse… Som den perfekte læge, strammede han min fisse helt ud.. Jeg kunne næsten ikke holde nydelsen ud… Han vidste præcis hvad han skulle gøre… Hvad jeg kan lide.. Og hvor langt han kan trække den.. Så inden jeg nået at nyde det til en orgasme, tog han den ud, og satte en oppustelig bold i mig.. Han pumpede og pumpede for at få den helt oppustet i mig.. Det stramte.. og den søde smerte begyndte…

Så fandt han vibratoren frem igen… Satte den ned mod min klit mens hans med sin tunge slikkede mig… Det var som et kinderæg.. Hele 3 ting på en gang.. Jeg kunne ikke holde til det… Det var for godt… Han var for fræk… Og i en kæmpe eksplosion sprøjtede jeg udover han, så den oppustlige bold nærmest sprang ud af mig. Der var vådt OVER ALT!

Men han var ikke færdig med mig… Han vendte mig om, og der stod jeg i doggy style med vuggende røv mod ham.. Og så stak han pikken langt op i mig, mens han rev mig i håret.. Han havde magten… Jeg var bare en lille tøs, og jeg skulle have pik. MEGET pik!

Han bankede pikken langt op i mig. Stak en finger op i min røv og kneppede mig sønder sammen..

Engang imellem tog han hånden over min mund og næse, så jeg ikke kunne trække vejret.. Og for hver gang, blev jeg mere og mere våd.. jeg kom igen… Og igen… Og han holdt alligevel ud som den tabre soldat i krig. Krigen hvis eneste mission var at gennem kneppe mig.. Og missionen blev udført…

Han stoppede op… Lagde sig ned på ryggen, og trak mit hoved ned mod sin pik.. Han holdt mig nede mens han bankede pikken ind i min mund og ned i min hals.. Jeg lod når jeg fik muligheden, min tunge lege med hans pikhoved.. og når han slap grebet om mit hår, bevægede jeg mig ned og slikkede hans røvhul.. Men hurtigt blev jeg trukket op og  pikken blev banket langt ned i halsen på mig igen.. Indtil han ikke kunne holde til det mere, trak pikken ud af munden på mig og sprøjtede udover mit ansigt og hals.

Jeg lå efterfølgende og tænkte på, at et liv med ham.. Det bliver aldrig kedeligt… Og der venter mange fede seksuelle oplevelser forude..


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.