Brug af kondomer i Swingerklubberne

Stort set alle swingerklubber, har en politik om – at der skal benyttes kondom hvis du dyrker sex med en anden end din partner. Det vil sige, at hvis du kommer alene, eller hvis du bliver inviteret, med til leg af andre. Så forventes det at du bruger kondom hver gang. Mange af klubberne har faktisk en regel om, at hvis du alligevel prøver at dyrke sex uden kondom, så bliver du smidt ud. Ganske simpelt.

Til gengæld har alle klubberne også gjort det ganske nemt, idet der i alle rum både står glidecreme og kondomer til fri rådighed. Så der er faktisk ingen undskyldning, de plejer faktisk også at have nogle liggende i baren til xxl med mere.

Hvis i nu vil dyrke private swingerfester, med sex i privaten. Så gælder de samme regler meget ofte. Men her er der dog ingen kondomer der bare står i spande, med mindre du selv har været ude og sørge for den del.

For ikke at vække for meget opsigt i det lokale supermarked, så kan det være en ide at købe disse kondomer online. Det er de færreste der lige går ned og smækker 20+ kondomer på disken, uden at vække en smugle opsigt!

Køb kondomer her

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.