Bortført

Hun vidste ikke hvad der skete. Hun lå fastspændt på en gynækologisk briks, helt nøgen, mens mindst 5 mænd sad og kiggede op i hendes åbne skød. ved siden af hende stod en kvinde – helt klædt i stramt sort tøj, hun legede med en tyk pisk, og lignede en der kunne finde på at slå. For få dage siden stod hun hjemme i landsbyen, og glædede sig til at tjene nogle penge til sig og familien. Agenten sagde, at hun skulle være stuepige på et fint hotel, og hun havde set frem til at skulle se noget af vestens rigdom, som hun havde hørt om, men aldrig så snart hun var stået af flyet i lufthavnen, før hun blev vist frem for nogle mænd og kvinden. de havde snakket på et for hende uforståeligt sprog, og kvinden havde givet agenten en masse penge, og taget hende med, og nu lå hun her – nøgen og ubeskyttet. Hun følte en dyb dyb skam, hjemme ville dette aldrig have været sket, og Boris som hun i al hemmelighed var lidt forelsket i, havde aldrig set hende nøgen, ensige følt på hende, det var noget der hørte ægteskabet til, så denne situation var helt uhørt for hende.

Nu gik kvinden hen foran hende og stak en finger op i skeden på hende. Hun udstødte et gisp, og skreg – hvad var det der skete – mændende mumlede noget, og lød til at more sig. Nu vendte kvinden sig om til mændende, og stak fingeren op i luften, og sagde no´get hurtigt. Hun var jomfru, men det var Boris der skulle have haft glæden af hendes mødom, og ingen andre. Mændene råbte op, og viste en masse pengesedler frem. En af mændene betalte mere end de andre, og han fik lov til at komme op til briksen´. Hele tiden var en lille mand i lurvet tøj gået rundt med et videokamera og filmet hende. Han lugtede grimt af sved, og havde de mest rådne tænder hun nogensinde havde set, ikke engang de gamle mænd i landsbyen havde så grimme tænder. Hun følte en dyb afsky for ham, og væmmedes hver gang han grinte grimt til hende. Nu trak manden en stor tyk penis frem, og begyndte at kæle for den, hurtigt blev den stor, og nu stod han foran hende mens han prøvende stak en finger op i hendes skede. Hun lukkede øjnene, og prøvede at vågne af det der måtte være en ubehagelig drøm. Hans glædesråb fik hende dog hurtigt tilbage til virkeligheden.

De andre mænd kom også op til briksen, og forsigtigt stak alle mændende en finger op i skeden på hende. De satte sig alle ned, på nær den ene mand. Han stod længe og kørte sin penis op og ned af hendes skamlæber. Igen lukkede hun øjnene, hun troede ikke på de t der skete, men igen blev hun brat vækket, for med et førte manden sit lem op i hende. Hun skreg højt da mødommen sprang. Manden trak sin penis ud af pigens skede, og viste glædesstrålende sit lem frem til de andre. den var rød af pigens jomfrublod. Han vendte sig igen om med fromt mod pigens skød, og førte igen sit lem op i pigen. Denne gang voldtog han hende hårdt og brutalt, og hun skreg, for hendes jomfruelige skede var slet ikke parat til en så rå behandling. Hun græd, for det gjorde ondt både på krop og sjæl. Da manden havde gjort sig færdig, gik han op til hendes hoved, og tørrede sit lem af i hendes hår. det hår hun var så stolt af, det nåede næsten ned til lænden, og var silkeblødt og brunt, nu var det klistret ind i en fedtet masse, der ikke lugtede godt. Den lille grimme mand stillede sig ned mellem hendes ben, og han begyndte til hendes store rædsel at slikke hende mellem benene. det var hendes jomfrublod han havde fået lov til at få, og han nød det, det var tydeligt at høre på hans slubren. Han blev sparket væk af kvinden. Hun så ond ud, og hun gjorde ondt. Hun kørte enden af pisken op mellem hendes lår, og igen skreg hun, mændene kom med tilråb, og jo mere hun skreg, jo mere fornøjede lød mændene. Kvinden vred nu hendes brystvorte hårdt rundt, og igen skreg hun, de pæne bryster, hvide som porcelæn og fyldige som meloner, som Boris så tit gerne ville have haft i hånden, men hvergang havde hun sagt nej – først giftes. Nu stod kvinden og besudlede dem, og tilmed var hun hård ved dem. Svirp sagde det da pisken ramte brysterne første gang, men inden hun var færdig med det første skrig, ramte pisken brysterne igen og igen. Talrige røde streger talte sit tydelige sprog over de hvide bryster. Endelig var kvinden færdig med at mishandle hende, og hun var helt taknemmelig da hendes bånd blev løst om hendes ben, men glæden var kort, for istedet for at befri hende, tvang man hendes ben op, så hendes bagdel blev løftet op fra briksen, det var en meget ubehagelig stilling at ligge i, men ingen tog notits af hendes klageråb.

Nu tog den lille grimme mandsling en dåse creme frem, han stak en finger ned i dåsen, og tog en klat på fingeren. Grinene viste han pigen fingeren, og hun gøs af ubehag, men vidste ikke hvad han havde i sinde. da han stak fingeren op i hendes anus, blev hun først stum af rædsel, aldrig havde hun forestillet sig at man kunne bruge det hul end andet end det naturlige. Mandslingen smurte mere creme i hendes anus, og igen følte hun et dybt ubehag. Kvinden trak ham væk, og vinkede en mand op. Han havde smidt bukserne, og stod og viftede med sot lem – pludselig fik hun en grim mistanke – han ville da ikke ? Jo – det ville han. Manden asede og masede, men lige meget hvor meget pigen prøvede at stramme anus, kom han op, for den stilling de havde bundet hende i, gjorde, at hun ikke havde så meget kontrol over ringmusklen. Smerten var ubeskrivelig, og følelsen af at hendes endetarm blev fyldt med en fremmed mands penis, fyldte hende med væmmelse. Endelig – efter noget der føltes som en time, kunne hun mærke at mandens penis blev tykkere, og en følelse af at der blev hældt varm lava op i hendes endetarm bredte sig. Han trak sig ud af hende, og også han gik op og tørrede sig i hendes hår.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4.5]

Se også

Den frække aftale – part 1

Det er aftalt at hun kikker forbi, hun har fået besked på at tage en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.