Aftalt rollespil

Torsdag formiddag, det var koldt og blæsende, samtalen de havde haft, i deres fælles hjem, for kort tid siden, kørte stadig i mit hoved, i små bidder, rollespil. De havde besluttet sig for at prøve et rollespil, da ideen virkede tiltalende på dem begge, og de havde udtænkt en kort historie de skulle følge. Planen var, at de igennem længere tid havde skrevet sammen på internettet, hun var gift, i et ulykkeligt, og dræbende kedeligt ægteskab, og havde så efter længere tids overvejelser gået med til at møde hendes chat ven, mig, single.

Aftalen var at vi skulle mødes på et anonymt hotel, hvor jeg skulle give hende en rigtig massage, over hele kroppen, dog var der regler, ingen sex, da hun ikke ville kunne se sin mand i øjnene, hvis de gik så langt, og ingen direkte seksuel kontakt, udelukkende en massage, noget hun havde set frem til længe, rigtigt føle sig forkælet, og være midtpunkt, og hun var spændt, og en lille smule genert over at hun skulle være helt nøgen, og det gav også en dejlig kriblen..

Aftalen hjemmefra var, at ankomme til hotellet af 2 forskellige ruter, nøje planlagt, så hun havde tid til at gøre sig klar, klæde sig af, og vente. Jeg ville så komme ind, og uden et ord, begynde på massagen…

Jeg åbner døren ind til værelset, jeg kan svagt dufte hendes parfume, hun er her, har sommerfugle i maven da jeg kommer ind til sengen, hvor hun som lovet, ligger helt afklædt. Ventende på mig, tager mig kort i at stirre på den nøgne krop, som jeg har set så ofte, men som nu virker næsten fremmed. Mit blik falder naturligt på hendes lækre faste røv… Hvor er hun dog smuk.

Stiller mig ved siden af sengen, og finder olien frem, langsomt hælder jeg rigeligt med olie ud over hende først ryggen. Langsomt lade mine hænder glide olien ud. Faste, men lette berøringer, bruge mine hænder til at trykke let, lige nok til at varme og blødgøre dine muskler, så hun slapper af.

Ned af din nøgne ryg, fylde mine hænder med en god håndfuld olie igen, fordeler det ud over din lækre røv. Massere let dine balder, uden at røre de frækkeste steder.. Kan se olien løbe ned mellem dine ben, nedover din fisse.. Prøver ihærdigt at skjule min ophidselse, men det er lidt svært, at skjule den bule min pik har lavet i mine bukser. Får en hurtig tanke om at give efter, og følge mine lyster, men slår det væk, vil holde aftalen..

Tager olien, og hælder rigeligt ud over dine lår. Langsomt med et fast tag, glider mine varme hænder, op og ned af dit ben. Ville være fristende at komme til at smutte en hånd op på din fisse, gør det dog ikke. Kører så langt op af dit inderlår som jeg kan, uden at røre, varmen fra din fisse er dog tydeligt at mærke, og jeg kan også se på din vejrtrækning, at du nyder det – mindst lige så meget som jeg.

Beder dig om at vende dig om… Bukker mig ned over dine bryster, med mine læber få cm fra din ene brystvorte, og selvom jeg mest har lyst til at lade min tunge drille dig lidt. Så puster jeg lige så stille lidt kold luft på vorten.. Langsomt trækker den sig sammen, og begynder at stritte frækt.

Stiller mig ned ved dine ben. Langsomt giver jeg dem samme tur som før. Masser af olie, og lange bløde, men kraftige tag. Mine hænder skøjter næsten over dig så glat er du.. Spreder dine ben en lille smule, lige nok til at jeg kan se, at du er våd, ikke kun af olien. Din klit titter lidt frem, den tigger næsten om at blive kærtegnet.. Tænk at du kan ligge så stille.. Hælder nu olie ud over din mave, og med hænder guider jeg olien ned mellem dine ben, wauv det ser frækt ud… Vender mig og kigger dig dybt i øjnene. Wauv du er tændt, tager en anden flaske olie, der koldere, og begynder i små dryp at dække dine bryster til, det giver et lille gip i dig da olien rammer, sørger selvfølgelig for især at ramme dine brystvorter.

Langsomt lader jeg mine hænder gribe om dine bryster, de smutter mellem mine fingre så glatte er de.. Du har lukket dine øjne, og stønner let.. Mmm det er så frækt.. Årh hvor ville jeg gerne tage min pik frem, presse dine glinsende bryster sammen om den, og bruge dine bryster til at spille min pik af.. Kan ikke lade være mere, min ene hånd glider ned mellem dine ben, og finder din klit, du stønner højt.. Lader mine fingre smutte over din klit, mens min anden hånd glider rundt på dine bryster..

Wauv det er frækt at se på.. Kan høre og mærke, at du er tæt på at komme. Din hånd glider ned over den kæmpe bule der er i mine bukser. I mine tanker tænker jeg på den aftale vi lavede inden at jeg gik i gang, det skulle kun handle om dig, og ingen direkte sex. Kun dig der fik dit ønske opfyldt, det er så frækt, jeg kan ikke lade være, knapper hurtigt mine bukser op, og vipper min pik ud..

Så fortsætter jeg hvor jeg slap en hånd der leger med dine lækre bryster, og en hånd mellem dine ben, flytter min hånd længere ned mellem dine ben, og du spreder dem villigt, så lader jeg forsigtigt først en, så to fingre glide op i dig.

I det samme tager du fat om min pik, og begynder at spille den af i takt til mine fingre… Årh det er så godt, bliv ved. Årh ja, hurtigere og hurtigere. Så begynder du at komme, hele din krop går næsten i bro, jeg vil med, tager selv min pik og begynder at spille den hurtigt af. Årh ja, jeg kommer, lad mig sprøjte udover dine bryster… 4-5 lange sprøjt, årh wauv, jeg er tæt på at mine ben giver efter, årh.. Wauv som du ser fræk ud, glinsende over hele kroppen, og min sæd i klatter ud over dine bryster.

Vi siger ikke noget, sidder bare og kigger på hinanden, jeg har mere lyst til dig end nogensinde før, spørger om ikke at dine bryster trænger til en smule mere olie, og massage… Langsomt glider mine hænder rundt, tager sig god tid, spørger om ikke at jeg skal hente papir, og tørre det værste af mine efterladenskaber væk, men du siger intet, dine øje er lukkede og det er tydeligt at du nyder det…

Skrevet af: Johnny H.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.