9 gode stykker sexlegetøj til mænd

1. Fleshlight

FlehslightNår man snakker sexlegetøj til mænd, så kommer man næsten ikke udenom, det mest populære stykke sexlegetøj til mænd igennem nyere tid. Fleshlight blev opfundet i 1998, så det har altså efterhånden en del år på bagen. Ikke desto mindre, så holder den altså stadig efter så mange år.

Der er selvfølgelig kommet en masse efterligninger på markedet, men Fleshlighten er stadig den originale, og den holder stadig 100%.

Se prisen på Fleshlight her >>

2. Je Joue Mio Penisring

Je Joue Mio - PenisringVibrerende penisringe er ikke noget nyt, men Mio er så absolut en af de bedste. Den er lavet i en silkeblød silikone, og den holder batteriet længe, og så forbliver den på plads. Den har fem forskellige vibrationsmønstre, så der er lidt at vælge imellem. Den er ideel for par at bruge sammen, eller den kan faktisk også blive brugt som en regulær klitoris vibrator.

Se prisen på Mio her >>

3. Rocks Off – Cheeky Boy

Rocks_Off_-_Cheeky_Boy_Prostata_VibratorProstata massage er ved at blive mere og mere ind. Det er mandens svar på g-punkts orgasme, så derfor er det noget der kommer mere og mere fokus på. Førhen var der kun en form for orgasme, men nu kommer prostataorgasmen også. Med Cheeky Boy fra Rocks Off, så er der dømt stimulering af prostata.

Se prisen på Cheeky Boy her >>

4. Autoblow 2

Autoblow 2Autoblow 2 er for dig der elsker blowjobs, men måske er din partner lidt nærig med dem, eller også har du ingen partner lige nu. Autoblow 2 svigter dig aldrig, og er altid klar på at give dig det bedste blowjob du endnu har prøvet.

Se prisen på Autoblow 2 her >>

5. Kølende glidecreme

system_jo_premium_cool_silikonebaseret_glidecremeHar du ikke prøvet en kølende glidecreme, så syntes vi det er ved at være på tide. Glidecremen hjælper selvom din partner måske er våd nok, så giver det altså bare en helt anden fornemmelse. Den kølende effekt er på ingen måde ubehagelig, men giver en “pirrende” fornemmelse. Du kan også få glidecreme med varmende effekt, men den syntes vi bare giver en fornemmelse af, at noget er “galt”. Den kølige fornemmelse derimod – Uhhhhmmmm!

Se prisen på glidecreme her >>

6. Fun Factory Cobra Libre 2

Fun Factory - Cobra Libre 2Cobra Libre 2 fra tyske Fun Factory er helt klart også værd at nævne. Igen nærmer vi os noget nær det perfekte blowjob, det er bare at stikke penis ind i “munden” på Cobra Libre 2, læner dig tilbage, og lader den gøre arbejdet. Dets bløde indre, vil bringe dig til orgasme indenfor kort tid.

Se prisen på Cobra Libre 2 her >>

7. Sexdukker

lovedollsDet er længe siden, at det eneste stykke sexlegetøj til mænd bestod af af oppustelig lolitadukke. I dag får du langt flere muligheder, og sex dukker i dag, de er ikke oppustelige, men er lavet i en lækker naturtro silikone, og med en livagtighed der er skræmmende. Men følelsen af, at tage en rigtig kvinde, den er i den grad til stede. Du kan også se mere på sex-robotter.dk.

Se prisen på sexdukkerne her >>

8. Power Cage Penisbur

fantasy_x-tension_beginner_s_power_cage_penisbur_for_begyndere_2

Har du problemer med at holde udløsningen tilbage, eller holde rejsningen – Så kan et pikbur fra Power Cage være en løsning. Ikke nok med, at dette bur efterlader det meste af penis blottet, og du dermed stadig kan mærke hende. Så sidder buret også på en måde, så du kan holde længere. Ovenpå buret sidder der en lille vibrator til glæde for både dig og hende.

Se prisen på Power Cage her >>

9. Tenga Æg

tenga-egg-clicker_1

Tenga æg er et genialt stykke sexlegetøj til manden der er alene. Det bløde æg, smyger sig om skaftet på hans penis, og skaber en helt ny og pirrende fornemmelse. Ægget er billigt i forhold til nogle af de andre produkter, og er beregnet på at blive brugt en gang, for så at blive smidt væk.

Se prisen på Tenga æg her >>

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.