3 tips til sikker erotisk dominans i Christian Grey stil

Fifty shades of grey har skabt en ny trend, når det gælder gymnastik i sengen. Drømmer du også om, at være Christian Grey og tage styringen i sengen? Måske har du endda en kæreste eller kone, der sidder derhjemme og sukker efter at blive taget. Er det tilfældet, så er der et par ting, du skal være opmærksom på.

Bogen har skabt et boom af kvinder, der ønsker at blive domineret derhjemme. De vil prøve at blive taget, at blive stimuleret – og blive begæret på en intens måde. Det kræver, at du finder din indre macho man frem – og det kan faktisk være svært, hvis man vil sin kone det bedste.

Hvor går grænsen, hvad må jeg gøre – og hvad må jeg ABSOLUT ikke gøre? Det er individuelt. Jeg tager lige din hånd og hjælper dig, så du kan give din kone den dominans, hun måske sukker efter.

1. Hvor skal vi hen du? – Dominans buffet’en skabes

At dominere kan være lidt, som at lære at køre på cykel. Nogle gange vælter man og får en masse knubs. Andre gange – ja der kører det bare. Du har som dominant et kæmpe ansvar for, at din erotiske dominans ikke går over din kærestes grænser. Start med at snakke om, hvad I har prøvet i sengen der var godt – og hvad der ikke var så godt. Hvad kunne I tænke jer at inkludere i legen – og hvad skal ABSOLUT ikke med? I kan evt. bruge min gratis sm begynder e-bog som udgangspunkt.

2. Stopord – better safe than sorry

Når nu legen er gået i gang – så er det så utroligt vigtigt, at legen kan pauses eller bare stoppes, hvis noget er ubehageligt – eller man får en negativ aha-oplevelse undervejs. Find 3 ord – eks. Rød – gul – grøn som kan fortælle, hvad der skal ske. Trafiklyset plejer jeg at anbefale, fordi rød betyder ikke mere i dag, gul betyder jeg skal have et pitstop – og den grønne kan så annullere rød eller gul, hvis man skulle være i tvivl undervejs.

Stopordet skal ALTID respekteres, og det må altså ikke føles som en fallit erklæring, hvis det bliver brugt. Det bevarer en sund relation med kærlighed, tillid og nærvær mellem jer. Se det som en sund ting, at din partner kan sige fra.

3. Vær din egen dominante – Din kæreste vil have dig og ikke en anden

Jeg ser det igen og igen. Usikkerheden i dominansen. Gør jeg det godt nok? Og ja – det gør du. Din partner elsker dig, din partner vil have dig – og hun vil have du tager hende. Det er klart, at det er en unormal position at være i, sådan at træde ind i rampelyset. Du må tage et spejl, se dig selv i øjnene og spørge dig selv, om du ikke tror at hun vil have dig fordi du er god nok? Find din egen unikke dominansstil, føl dig frem og gør de ting du kan mærke virker for både dig og hende. Det gælder udstråling, toneleje, verbal og non verbal kommunikation.

Husk på at du sagtens kan dominere uden piske og gags. Prøv at gå en tur rundt i dit køkken og tjek skufferne. Pallietknive og grydeskeer er særdeles gode slagredskaber. Tjek strømpeskuffen efter et par strømper, som kan bruges som gag. Det er kun fantasien der sætter grænserne, når det gælder hvad du kan lege erotisk dominans med.

Uden fantasi kommer du ikke så langt, for det kræver en hel del fantasi at sætte en god aften op med din dominans, hvor du får hende til at sukke efter mere. Prøv også at være spontan, lad være med at lave det til krydser i kalenderen. Bryd ind i hverdagens mønstre og kys hende på kinden, tag fat i hendes hår eller hendes arme og lad hende mærke dig. Det handler meget om at mærke, at du som dominant vil have den du elsker. At du er klar til at gøre noget ekstra, for at vise dit begær.

Du skulle nu være mere klar til at skabe en fræk aften med erotisk dominans for dig og din partner. Husk på at uden dialog og tillid, kommer I ingen vegne. Det er to rigtig vigtige ingredienser, som bare gør det ekstra.

Du kan lære meget mere om, hvordan du lærer at dominere din partner i den online BDSM skole. Hver måned kommer et nyt tema med inspiration – og det er diskret og enkelt. Ingen ved du er medlem.

Se også

30 gode råd til at pifte dit sexliv op

Er sex ved at blive kedeligt og monotont? Ikke mere! Prøv disse 30 tips til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.