3 frække gaver til valentinsdag

Nøgne mænd, med piske lavet af gedeskind, der jagter unge stuepiger rundt i fertilitetens navn. Det er ikke lige hvad du forbinder med Valentinsdag, vel?

Det er faktisk sådan Lupercalia, en gammel romersk festival foregik. En festival der siges at være forgængeren til Valentinsdag.

Så er jeg mere glad for den moderne udgave, hvor jeg har lidt flere piske at lege med, og måske andet frækt sexlegetøj. Her har jeg forsøgt at samle lidt inspiration, til hvad du kunne give din partner i Valentinsgave.

Det første produkt vil anbefale er denne We-Vibe Sync. Det er det sidste nye skud på stammen af We-Vibe produkter. Det er et af de første produkter på markedet, og et af de mest populære. På grund af dets U-form, så passer den til at kunne side på plads i kvinden, mens den anden ende af den, den kærtegner klitoris.

Efter at have prøvet We-Vibe, så må jeg sige at den føles god. Både som mand, men efter hvad min partner sagde, så i den grad også som kvinde. I skal bare lade den glide på plads, og efter noget tid, så tænker man ikke på den sidder der, men den kan stadig mærkes og ikke mindst vibrationerne kan mærkes.

Gaven er perfekt til Valentins gave, da det er noget i begge kan få glæde af.

Køb We-Vibe Sync her >>

Den næste ting der helt klart vil vække glæde som en gave, det må være dette Fifty Shades of Grey begyndersæt.

Det er en god gave hvis i gerne vil igang med, at eksperimentere med bondage, eller spanking. Den anden del af triologien – Fifty Shades of Grey kommer i biografen på Valentines dag. Dette sæt indeholder en masse gode ting, et par flotte og handy manchetter, en paddle til at spanke din partner med, og ikke mindst et blindfold.

Netop blindfoldet er med til, at øge ens sanser, så blodet rigtigt kan få lov til at strømme. Det giver en helt utrolig følelse, når man står og er bundet, mens man intet kan se.

Køb Fifty Shades bindesættet her >>

Den sidste lille ting jeg vil anbefale, det er LELO’s Mia lille diskrete læbestifts vibrator. Mia kan dog meget mere end den ser ud til. Den ligner en lille diskret vibrator, der bare kan bruges for sjov, men det er den på ingen måde. Vibrationerne i denne lille sag, er absolut kraftige. Det gode ved er også, at den er 100% genopladelig, så du skal bare huske at sætte den til opladning efter endt brug, så er du sikker på, at den er klar næste gang du får lyst.

Mia kommer i en flot æske, perfekt til gave til hende du holder af. Mon ikke i begge får en god aften, efter hun har fået denne lille frække gave? Alle produkter fra LELO er i øvrigt værd at anbefale.

Køb LELO Mia her >>

Er der noget sexlegetøj du gerne vil anbefale andre til Valentines dag? 

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.