15 nemme måder til at øge din sexlyst på

1. Drik mere – Ingen bryder sig om fulde mennesker, men studier har vist at hvis man drikker 1-2 glas vin eller lign, så kan det være med til at booste ens sexlyst og mindske ens hæmninger. Men drik ikke mere end 2 glas, da 2+ glas alkohol kan vække depressive følelser i en.

2. Stop med at ryge – At ryge er ikke kun dårligt for dit helbred, men også for din sexlyst.

3. Træn – Når man træner maksimere man blodomløbet til ens kønsorganer, og ved at træne bliver kroppen fuld af endorfiner der gør dig mere glad.

4. Slankekur – Har du et par kilo for meget på kroppen, og præger det dit syn på dig selv i en negativ retning, så gå på en slankekur. For hvis du finder dig selv sexet og attraktiv, vil andre også gøre det.

5. Svedende armhuler – Det lyder måske ulækkert og ikke som noget man har den store lyst til at gøre, men undersøgelser har vist at hormonerne i en mands svedende armhuler, stimulerer det kvindelige formerings hormon. Så kvinder, gå i gang med at dufte til din mands armhuler.

6. Stop med at stress – Hvis du stresser på dit arbejde, eller har meget overarbejde, producerer din krop stress hormonet kortisol, og dette hormon er kryptonit når det gælder din sexlyst.

7. Ændre kosten – En let måde at øge din sexlyst på, er at mindske forbruget af mættet fedt. Så gå i gang med at læs labels på den mad du køber.

8.  Ammende kvinder – Der har været meget fokus i medierne omkring, om kvinder skal have lov til at amme i offentligheden. Har du problemer med sexlysten, så skal du helt klart være for de ammende mødre.  Kvinder der ammer frigiver feromoner, og disse feromoner er et sand elskovsmiddel til andre kvinder der er i nærheden.

9. Adrenalin – De fleste har prøvet at mærke adrenalinen pumpe i kroppen, og når det gælder sexlyst er adrenalin en af dine bedste venner. Adrenalinen går lige i underlivet, og kan gøre selv den blideste person, til en ren vildkat i sengen. Så prøv noget nyt, der får adrenalinen til at pumpe.

10. Rødt kød – Mænd skal spise et lækkert stykke rødt kød. Rødt kød hjælper med at få ham i den rette stemning, og maksimere lysten til nærhed.

11. Duften af mad – Der er altså et eller andet med mænd og mad. En undersøgelse omkring dufte og smage, har vist at mænd bliver tændt ved duften af deres favorit ret. Så hvad med at lave noget mad sammen?

12. Pudekamp – En pudekamp er ikke kun for børn og skolepige pornofilm, nej det at rulle rundt på sofaen, lave pudekamp og have en sjov konkurrenrende og flirtende oplevelse får testosteronen til at pulse i en mand, og endnu mere hvis han vinder puderkampen. (så tøser, lad ham bare vinde denne kamp!)

13. Vanille ekstrakt – Om morgenen før du skal på en hot date, skal du smøre en lille smule vanille ekstrakt på dit håndled. Undersøgelser har vist, at duften af vanille får testosteronen til at pulse.

14. Tag en pause – Man forstår ikke hvor meget man elsker kager, før man går på en slankekur. Det samme gælder sex.  Tag en lille pause og din seksuelle appetit vil komme tilbage.

15. Kram – Vi mennesker giver kram i flæng, men det viser sig at de fleste af os krammer helt forkert. Prøv at giv din partner et kram der varer mindst 20 sekunder. Når man krammer så længe, stimulerer det frigørelsen af Oxytocin. Det vil få dig til at føle dig mere tilknyttet til din partner, du slapper af og det mindsker dine hæmninger.

Held og lykke

Se også

30 gode råd til at pifte dit sexliv op

Er sex ved at blive kedeligt og monotont? Ikke mere! Prøv disse 30 tips til …

2 kommentarer

 1. Hej vi er et modent par, som gerne vil prøve svinger klub, ingen af os har dog prøvet før.. Hvad gør vi ?
  Skal vi være medlem ?

  Mvh Klaus

  • Hej Claus,

   Du kan læse mere her.

   Om du skal være medlem, det er forskelligt fra klub til klub, så der må i læse på de enkelte klubbers hjemmeside. Nogle skal man, andre skal man ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.