10 gode swinger råd for par

Hvis du i øjeblikket er i et forhold og spekulerer på, om Swinging er for dig, så tag følgende spørgeskema til hjælp:

  1. Har du diskuteret dine swinger-fantasier med din partner?
  2. Har I et stærkt og ærligt forhold?
  3. Er du forpligtet til jeres forhold?
  4. Er dit sexliv med din partner godt?
  5. Føler du dig tryg ved tanken om at se din partner kysse / røre / have sex med en anden person? Eller at din partner skal se dig kysse / røre / have sex med en anden person?
  6. Er du tryg ved at tale om sex og grænser?
  7. Har du tillid til dig selv og din partner?
  8. Føler du dig tryg ved at sige nej til din partner?
  9. Er det at swinge noget for jer begge?
  10. Er i begge villige til at stoppe, uden tøven, hvis den anden pludselig ikke er ok med det der foregår? 

Hvis ikke du har diskutteret dine/jeres fantasier igennem, så er det nok en god ide at gøre det først.

I skal ikke tage i swingerklub hvis ikke jeres forhold er bygget på de ovenstående ting. Man skal have en stærk tro for at begå sig i swingermiljøet, og man skal i hvert fald ikke være jaloux indstillet.

Hvis ikke du føler den store forpligtelse i jeres forhold, så vil et møde med swingerklivet og swingerklubben højst sandsynligt resultere i et forlist forhold.

I skal aldrig tage i klub for at prøve at redde et forhold. Sexen bliver ikke bedre fordi i tager i klub, fundamentalt set ligger der nogle andre ting der gør at jeres sexliv ikke er godt, få dem klaret før i kaster jer ud i swingerlivet.

Før i kaster jer i legen på lagnerne med andre, så tænk over hvordan du vil have det hvis din partner bliver kneppet af, eller knepper en anden, mens du står og kigger på. Vær skarp på, at de første gange er det okay at stoppe legen, også selv om det lige var blevet rigtigt sjovt for partneren.

Tal om tingene, altid sørg for at grænser, aftaler og det hele ligger 100% fast så ikke der opstår misforståelser… Det er en humørdræber, at stå og skælde sin partner ud fordi vedkommende lige kom til at gøre noget, som du ikke anså for at være okay. Mens det i han eller hendes øjne var ganske naturligt.

Swingerlivet kræver tillid. Tillid til dig selv, din partner og jeres forhold. Det kan godt være, at din partner ligner et lille barn i en legetøjsbutik, men du skal have tillid til, at det er dig din partner vil have, og at kærligheden i jeres forhold blot gør dette til en god oplevelse, og ikke en dårlig af slagsen.

Sig nej før det er for sent. Stop altid i god tid, og respekter hvis der bliver sagt nej. Du må ikke lade dig presse ud i noget, bare fordi din partner syntes det er okay.

Vær sikker på at swinging er noget for jer begge, og ikke blot en fantasi den ene af jer har. Det kommer der ikke noget godt ud af.

STOP – Stop betyder stop, og forholdet betyder mere end det du nu havde gang i. Respekter den andens nej, og det det kan være at det går bedre næste gang.

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.